Söndag den 25:e april är det lokalval i Belarus. Inför detta har vi startat ett Twitterflöde här på hemsidan så att man enkelt kan följa alla de som twittrar om valet (ni ser de senaste tweetsen till höger i panelen). Om DU twittrar om valet, vänligen ha med denna tag -> #electby någonstans i ditt meddelande, så kommer det också upp i flödet, dessutom kan folk runt världen enkelt hitta alla tweets om valet om vi alla använder samma tag.

För er som har ett eget Twitter-konto, glöm inte att lägga till Info_Belarus så att du enkelt kan följa våra uppdateringar på din Twitter-sida. www.twitter.com/Info_Belarus . Vill ni få direkt kontakt med oss på Twitter görs det också väldigt enkelt, genom att skriva @Info_Belarus någonstans i ditt twitter-meddelande.

En annan nyhet är också att ett par av våra medarbetare kommer befinna sig i Belarus fr.o.m onsdag den 21:a. Bloggen här kommer då självklart att uppdateras dagligen.

Allt gott!

Önskar,

vi på infobelarus.nu

Bookmark and Share